CATERING NA WIGILJĘ
MENU
Zupy Wigilijne:
- Barszcz czerwony z uszkami 300 ml (1 porcja) 14 zł
- Żurek z grzybami i białą kiełbasą 300 ml (1 porcja) 18 zł
- Wigilijna zupa grzybowa 300 ml (1 porcja) 23 zł
Dania na gorąco Wigilijne:
- Filet z karpia smażony z sosem śmietanowo - grzybowym 200 g 32 zł
- Filet z karpia marynowany, smażony z cebulką 200g 22 zł
- Filet z łososia z sosem cytrynowo ziołowym 200 g 28 zł
Dania mięsne:
- Stek z karkówki ze smażonymi borowikami i blanszowaną cebulką polane sosem pieczeniowo-tymiankowym 28 zł
- Pieczeń z karkówki z sosem grzybowym 22zł
- Schab w panierce na kapuście zasmażanej 22zł
- Grillowana pierś z kurczaka faszerowana pieczarkarni i serem polana sosem śmietanowym 22zł
Dodatki :
- Ziemniaki gotowane z koperkiem lub opiekane w rozmarynie 200gr. 5zł
- Zestaw dwóch surówek 7zł
Przystawki :
- Sałatka jarzynowa 1 kg (5porcji) / 39 zł
- Groch z kapustą i grzybami 1 kg ( 5 porcji) / 17 zł
- Wariacje drobiowe w galarecie szt.( 1 porcja) /9zł
- Galaretka wieprzowa szt.( 1 porcja) / 9zł
- Schab ze śliwką 100gr./ 9zł
- Karkówka peklowana z chrzanem 100gr/ 9zł
- Boczek parzony marynowany 100gr/ 9zł
- Pieczona pierś z kaczki z żurawiną 100gr. / 12zł
- Śledzie w oleju 100gr./ 9zł
- Śledzie po szwedzku 100gr. /9zł
- Śledź po żoliborsku 100gr. /9zł
- Śledź pod pierzynką 100gr. /9zł
- Śledź w śmietanie 100gr. /9zł
- Ryba po grecku 100gr. /10zł
- Ryba po japońsku 100gr. /10zł
- Kutia tradycyjna 1 kg /24 zł
- Karp w galarecie 100 g /14 zł
- Pierogi z kapustą i grzybami 1kg /32zł
- Krokiety z kapustą i grzybami 130 gr. /4 zł
- Pierogi ruskie ze smażoną cebulką 1kg/ 28 zł
- Pierogi ze szpinakiem i serem feta 1 kg/ 32 zł
- Paszteciki z ciasta drożdżowego z kapustą i grzybami 1szt./ 4 zł
- Kompot z suszu 2l/ 31 zł
Zamówienia można składać
na adres email: info@dworekkurowski.pl
lub telefonicznie tel. 502 696 696 :