CATERING NA WIGILJĘ

MENU

Zupy Wigilijne:
  • Barszcz czerwony z uszkami 300 ml (1 porcja) 14 zł
  • Żurek z grzybami i białą kiełbasą 300 ml (1 porcja) 18 zł
  • Wigilijna zupa grzybowa 300 ml (1 porcja) 23 zł
Dania na gorąco Wigilijne:
  • Filet z karpia smażony z sosem śmietanowo - grzybowym 200 g 32 zł
  • Filet z karpia marynowany, smażony z cebulką 200g 22 zł
  • Filet z łososia z sosem cytrynowo ziołowym 200 g 28 zł
Dania mięsne:
  • Stek z karkówki ze smażonymi borowikami i blanszowaną cebulką polane sosem pieczeniowo-tymiankowym 28 zł
  • Pieczeń z karkówki z sosem grzybowym 22zł
  • Schab w panierce na kapuście zasmażanej 22zł
  • Grillowana pierś z kurczaka faszerowana pieczarkarni i serem polana sosem śmietanowym 22zł
Dodatki :
  • Ziemniaki gotowane z koperkiem lub opiekane w rozmarynie 200gr. 5zł
  • Zestaw dwóch surówek 7zł
Przystawki :
  • Sałatka jarzynowa 1 kg (5porcji) / 39 zł
  • Groch z kapustą i grzybami 1 kg ( 5 porcji) / 17 zł
  • Wariacje drobiowe w galarecie szt.( 1 porcja) /9zł
  • Galaretka wieprzowa szt.( 1 porcja) / 9zł
  • Schab ze śliwką 100gr./ 9zł
  • Karkówka peklowana z chrzanem 100gr/ 9zł
  • Boczek parzony marynowany 100gr/ 9zł
  • Pieczona pierś z kaczki z żurawiną 100gr. / 12zł
  • Śledzie w oleju 100gr./ 9zł
  • Śledzie po szwedzku 100gr. /9zł
  • Śledź po żoliborsku 100gr. /9zł
  • Śledź pod pierzynką 100gr. /9zł
  • Śledź w śmietanie 100gr. /9zł
  • Ryba po grecku 100gr. /10zł
  • Ryba po japońsku 100gr. /10zł
  • Kutia tradycyjna 1 kg /24 zł
  • Karp w galarecie 100 g /14 zł
  • Pierogi z kapustą i grzybami 1kg /32zł
  • Krokiety z kapustą i grzybami 130 gr. /4 zł
  • Pierogi ruskie ze smażoną cebulką 1kg/ 28 zł
  • Pierogi ze szpinakiem i serem feta 1 kg/ 32 zł
  • Paszteciki z ciasta drożdżowego z kapustą i grzybami 1szt./ 4 zł
  • Kompot z suszu 2l/ 31 zł
Zamówienia można składać na adres email: info@dworekkurowski.pl lub telefonicznie tel. 502 696 696 :
WordPress Image Lightbox Plugin